Sisukord

24/7 veebiseminar - 2020. aasta olulisemad hankelahendid vaidlustuskomisjoni ja kohtute praktikast. Koolitajad: Kadri Härginen ja Mario Sõrm

Jaga

 

Pildid / - 2020_05_27_JUHT


Eeltutvustus

Täname huvi eest Addenda 24/7 seminari vastu!

Koolitus on salvestatud 25. jaanuaril 2021.

Peale koolitusele registreerimist saadame Teile kinnituskirja, millest leiate ligipääsu Addenda e-akadeemiasse. E-akadeemias saate koolituse salvestust vaadata ühe kuu jooksul nii palju kordi kui soovite ning alla laadida õppematerjalid. E-akadeemias on koolitused personaalseks kasutamiseks ja ei ole jagatavad kolmandatele isikutele.
Palume Teil Addenda e-akadeemiasse sisenemisel kasutada Google Chrome, Safari või Firefox internetibrauserit (Internet Exploreri brauserit keskkond ei toeta).

NB! Veebiseminari läbimisel väljastab Addenda OÜ tõendi. Tõendi väljastamise eelduseks on veebiseminari läbimine täies mahus ning arve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada veebiseminari läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.

 

Eesmärk

Analüüsida ja arutleda põnevaid ja päevakajalisi hankeküsimusi!

Õpiväljunditena koolituse läbinu:

  • oskab tõlgendada riigihangete praktikat ning väldib pikki ja kulukaid hankevaidlusi

Sihtrühm

Aktiivsed hankijad ja pakkujad:

  • riigi- ja KOV vastutavad juhid, hankespetsialistid, juristid ning teised hankeid läbiviivate ettevõtete esindajad
  • avalik-õiguslike institutsioonide spetsialistid, kes puutuvad kokku riigihangete korraldamisega
  • aktiivsed pakkujad, nii tippjuhid kui ka spetsialistid
  • juristid, kes tegelevad hankealase nõustamise ja hankevaidluste lahendamisega
  • audiitorid, kes auditeerivad riigihangete valdkonnas
  • EL projektide koordinaatorid, kellel on vajadus hanke korras osta kaupu ja teenuseid
  • ja paljud teised huvilised

Teemad

2020. aasta olulisemad hankelahendid vaidlustuskomisjoni ja kohtute praktikast

Pildid / - Kadri Härginen_2019_veebifoto (5)

Pildid / - Mario Sõrm, 2020

Kadri Härginen, advokaadibüroo Sorainen advokaat ja Mario Sõrm, advokaadibüroo Sorainen jurist

Võtame vaatluse alla ja analüüsime nii hankija kui ka pakkuja jaoks 2020. aasta olulisemaid vaidlustuskomisjoni ja kohtute lahendeid hankeküsimustes. 

 

Kadri Härginen on advokaadibüroo Sorainen advokaat ning Tartu Ülikooli riigihankeõiguse õppejõud. Kadri Härginenil on märkimisväärne hangete planeerimise ja läbiviimise kogemus. Lisaks praktilisele hankealase kogemusele on Kadri Härginen rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonnas töötades vastutanud ka riigihangete poliitika kujundamise ning eelnõude väljatöötamise eest, sh osalenud ettepanekute tegemises seadusemuudatusteks riigihankeõiguse vallas.

 

Mario Sõrm on advokaadibüroo Sorainen jurist, kes eelnevalt omab töökogemust mitmel erineval töökohal avalikust sektorist ning on olnud nõukogu liige erinevates riigiettevõtetes. Mario Sõrm on aktiivselt panustanud seadusloomesse. Lisaks konkurentsiseadusele on Mario Sõrm kehtiva riigihangete seaduse üks autoritest. Kuni käesoleva aasta märtsini töötas Mario Sõrm rahandusministeeriumis riigihangete ning riigiabi osakonna nõunikuna suheldes ja nõustades igapäevaselt hankeküsimustes nii hakijaid kui ka pakkujaid, kuulates ja analüüsides erinevate osapoolte ja huvirühmade ettepanekuid riigihangete seaduse muutmiseks.


Aeg ja maht

24/7 Teile sobival ajal ja sobivas kohas Addenda e-akadeemias.
(2 akadeemilist tundi)


Meetodid

Loeng, praktilised näited.


Maksumus

Seminari hind on 59 € + km (70,80 €).

Addenda OÜ on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Rohkem infot koolituskaardi kohta leiab Eesti Töötukassa kodulehelt SIIT!
Kõik Addenda 24/7 veebikoolitused leiate SIIT


Tasumine

24/7 veebiseminarile registreerimise järgselt väljastab Addenda OÜ arve 24 tunni jooksul, e-arve saajad saavad seadusega vastava arve e-arvete keskkonda.


Lisainfo

Juurdepääsu saamiseks registreerige end meie veebilehel, klõpsates nuppu REGISTREERI KOOLITUSELE

Pildid / - 2018 Evi Freienthal-Liivak

Evi Freienthal-Liivak
+372 520 6347
addenda@addenda.ee

 

 


Jaga

Vandeadvokaat Annika Vait - Põhipuhkuse kestvuse erinevus era- ja avalikus sektoris

Ilmselt on kõigile teada Eesti regulatsioon, mille kohaselt on töölepingu alusel töötavate töötajate põhipuhkuse minimaalseks kestvuseks 28 kalendripäeva ning avaliku teenistuse seaduse alusel avalikus teenistuses oleval ametnikul 35 kalendripäeva. Viimasel ajal on tõusetunud küsimus sellise erinevuse põhjendatusest. Tõenäoliselt tuleb era- ja avaliku sektori ...

Loe rohkem

Liitu meie uudiskirjaga

Addenda OÜ ei jaga teie andmeid kolmandate osapooltega ning kasutab saadud andmeid vaid uudiskirjade ja turundusmaterjalide edastamiseks.